Ytrefilet av lam grillet med asparges og sjalottløkpuré

Ytrefilet av lam grillet med asparges og sjalottløkpuré

Knorr
0
Ingen stemmer til nå
Ingredienser: 
700 g ytrefilet av lam
400 g grønn asparges
Sjalottløkpuré:
8 store sjalottløk
2.5 dl matfløte
1 ss Knorr FOND stekt løk
salt og nymalt hvit pepper
Poteter:
8 store poteter
1.5 ss olivenolje
2 hvitløksfedd
salt og nymalt svart pepper
Flytende margarin til steking
Instruktion: 
Sett ovnen på 100 °C. Rens og pepre lammekjøttet. Grill kjøttet på alle sidene – lag gjerne grillmønster. Bak kjøttet i ovnen i 12 minutter, til det har en innvendig temperatur på 54 °C. La det hvile i 5 minutter i folie. Skjær i skiver, og ha på salt.
Sjalottløkpuré:
Fres løken raskt. Ha i matfløte og løkfond, og la det småkoke i 15 minutter. Smak til med salt og pepper. Bruk mikser og lag en jevn puré.
Poteter:
Sett ovnen på 200 °C. Skjær potetene i båter, og bland med hvitløk, salt, pepper og olivenolje. Rist båtene gyllenbrune i ovnen i 30 minutter.Prøv med litt honning på potetene. Nydelig!
Prøv også med balsamicosaus.
Dela

14 kommentarer

Marie I. Fredin

Sier bare Nam jeg :-)
tir, 2014-05-13 09:52
0

mimmi

mums
lør, 2015-01-17 16:12
0

mimmi

skal testes
fre, 2015-02-06 22:48
0

maggan196

låter gott
fre, 2015-10-23 07:43
0

Flowerpower94

Mums!
fre, 2015-10-23 09:34
0

Stella

mums
fre, 2015-10-23 18:48
0

Stella

mums
fre, 2015-10-23 18:48
0

IrenH

Gott
fre, 2015-10-23 19:13
0

superuser

Mums
fre, 2015-10-23 21:36
0

Simon Pössl

Mums
fre, 2016-01-01 08:48
0

maggan196

smaskigt
fre, 2016-01-01 11:55
0

Roya

gott
fre, 2016-01-29 16:15
0

IrenH

Gott
fre, 2016-01-29 16:18
0

Simon Pössl

Gott
lør, 2016-01-30 08:57
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten