Thailandsk suppe med kokosmelk og limeblad

Thailandsk suppe med kokosmelk og limeblad

Knorr
0
Ingen stemmer til nå
30min
Ingredienser: 
Knorr Creamy Thai Soup – ferdig suppe
200 g kyllingfilét
200 g poteter
100 g sukkererter
100 g gulrøtter
0.5 rød chili
2 cm fersk ingefær
1 lime
1 hvitløk
1 ss rapsolje
fersk koriander
salt og pepper
Instruktion: 
Skjær kyllingen i strimler. Skrell potetene og del dem i 3-4 deler. Skjær grønnsakene i tynne strimler. Hakk den rensede chilien, riv ingefæren og hvitløksfeddet og riv skallet på limen.
Fres chili, ingefær og hvitløk i en gryte, tillsett kyllingbitene og la de få litt farge, tilsett deretter potetene.
Hell over suppen og la det småkoke i 15 minutter. Tilsett grønnsakene og la det hele få ett oppkok, tilsett limeskallet. Strø over koriander og server den herlige gryten rykende varm.
Dela

8 kommentarer

Marie I. Fredin

Denne ser delikat ut :-)
tir, 2014-05-20 11:49
1

mimmi

mums
tir, 2015-01-20 11:18
0

mimmi

skal prøves
tor, 2015-01-22 09:54
0

mimmi

smakte godt
tor, 2015-02-12 04:52
0

Rock_on

Mums!
man, 2015-08-03 17:32
0

sjokobolle

mums
søn, 2016-01-17 21:01
0

IrenH

Gott
tir, 2016-01-19 17:58
0

Simon Pössl

gott
ons, 2016-01-20 18:30
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten