Svinefilet med Béarnaise og sopp

Svinefilet med Béarnaise og sopp

Knorr
0
Ingen stemmer til nå
45min
Ingredienser: 
700 g små poteter
2 store gulrøtter
700 g svinefilet i tykke skiver (600-800 g)
1 terning Knorr kjøttbuljong
250 g sopp
2 ss olivenolje
2 poser Knorr Béarnaisesaus
Salt, pepper og timian
Instruktion: 
1. Skjær poteter og gulrøtter i store stykker. Brun i stekepannen og hell dem deretter over i ildfast form. Krydre med salt og timian, Sett formen i en 200°C foroppvarmet ovn i 30 min.
2. Bland en terning Knorr kjøttbuljong og 2 ss olivenolje. Skjær svinefileten i like store deler. Pensle svinefiletene med buljongblandingen og brun dem på pannen. Legg så filetene over i den ildfaste formen med grønnsakene og stek videre i 10 min.
3. Skjær sopp i store stykker og brun dem op stekepannen. Krydre med salt, pepper og litt timian.
4. Rør innholdet av to poser Knorr Béarnaisesaus ut i kaldt vann og hell sausen over soppen. Kok opp under omrøring, og smak til med pepper og litt væske fra den ildfaste formen.
Dela

8 kommentarer

katrine

Mums
tor, 2015-03-19 16:23
0

mimmi

mums
ons, 2015-04-01 07:33
0

katrine

yummy
ons, 2015-04-22 06:50
0

Blåbär69

Mums
man, 2015-05-04 18:47
0

mimmi

må prøve dette en dag
man, 2015-05-04 19:02
0

Roya

gott
tir, 2016-01-26 20:46
0

Flowerpower94

Mums
ons, 2016-01-27 09:24
0

bbqhost

ser gott ut
tor, 2016-01-28 14:42
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten