Surdeig

Surdeig

sjokobolle
0
Ingen stemmer til nå
10min
Ingredienser: 
1 dl rugmel
1.5 dl vann
0.3 ts salt
Instruktion: 
bland alt i et glass eller boks med lokk. la stå på benken over 1-2 dager og fyll på med 1-2 ss rugmel og vann etter behov. deigen skal bobble når den er aktiv. etter noen dager hel av 1/2 parten og erstatt med 1/2 dl rugmel og 1/2 dl vann. sett så i kjøleskap og oppbevar til du skal bake. surdeigen må mates ofte dersom den er løs i konsistensen. dersom du metter den med mel, vil du ikke måtte mate den like ofte.
Dela

7 kommentarer

superuser

:-)
ons, 2015-07-29 16:52
0

mimmi

mums
ons, 2015-07-29 20:35
0

sjokobolle

surdeigen kan du ha for alltid om du gir den mat og vann:)
ons, 2015-07-29 21:17
-1

Stella

mums
ons, 2015-11-18 22:44
0

Stella

mums
ons, 2015-11-18 22:44
0

Rock_on

Blir så himla goda bröd med surdeg!
man, 2015-11-23 01:24
0

Karins

bästa för degen
tor, 2016-03-24 22:42
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten