Spinatsuppe

Spinatsuppe

Knorr
0
Ingen stemmer til nå
20min
Ingredienser: 
4 egg
300 g hakket, frossen spinat – opptint
1 gul løk – finhakket
1 ss flytende margarin
8 dl vann
2 terninger Knorr grønnsaksbuljong
1 dl matfløte
1.5 ss Maizena jevner, lys
1 dl gressløk
Instruktion: 
Kok eggene i 8-10 minutter, la dem avkjøles og fjern skallet. Fres hakket løk og spinat i flytende margarin i et par minutter uten at de tar farge. Tilsett vann, buljongterninger og matfløte og la det koke i ca. 5 minutter. Jevnes ved behov med Maizena lys jevner. Tilsett 1 dl hakket gressløk, smak til med salt og pepper etter behov. Server suppen sammen med kokte egg, godt brød og pålegg.
Dela

16 kommentarer

Marie I. Fredin

Denne så veldig god ut :-)
ons, 2014-05-07 10:37
0

mimmi

mums
lør, 2015-01-17 16:09
0

mimmi

skal testes
fre, 2015-02-06 22:48
0

Rock_on

Mums!
tor, 2015-08-20 11:53
0

superuser

Nam
tor, 2015-08-20 16:48
0

maggan196

gott o vitaminspäckat!
søn, 2015-10-18 09:59
0

Matmons

Mums
man, 2015-10-19 23:31
0

Stella

mums
tir, 2015-10-20 01:07
0

Sinuf

Mums
lør, 2016-01-02 16:48
0

Simon Pössl

Mums
søn, 2016-01-03 15:46
0

mimmi

mums
man, 2016-01-04 08:59
0

bbqhost

enkelt och gott
tir, 2016-01-12 23:28
0

mimmi

mums
tor, 2016-01-14 14:49
0

IrenH

Gott
ons, 2016-01-27 12:35
0

marketta

Samettisen pehmeää.
man, 2016-02-22 12:12
0

HallonEagle

Gut, sage ich.
man, 2016-02-22 23:31
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten