Skalldyr med sitron og hvitvinssaus

Skalldyr med sitron og hvitvinssaus

Knorr
0
Ingen stemmer til nå
Ingredienser: 
1 kg skalldyr (f.eks. blåskjell og reker)
2 l vann
1 pose Knorr Sitron og hvitvinssaus
2.5 l vann
Salt og pepper
Instruktion: 
1. Skalldyrene skylles i kaldt vann. Hvis noen av blåskjellene har åpnet seg, skal disse kastes.
2. La vannet koke og tilsett deretter skalldyrene. Kok dem i ca. 5 min. til blåskjellene åpner seg.
3. Tilbered sausen som anvist på pakken.
4. Server evt. grovt brød til.

Tips 1. Tilsett hakket persille eller purre i sausen, og server den sammen med kokt ris og stekt laks.
Dela

3 kommentarer

Rock_on

Mums
søn, 2015-08-09 13:04
0

superuser

Nam
man, 2015-08-10 09:03
0

Karins

mums
man, 2016-03-14 10:32
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten