Ris-rett buljong-gong-gong

Ris-rett buljong-gong-gong

Knorr
0
Ingen stemmer til nå
30min
Ingredienser: 
3 gulrøtter
75 g rosiner
1 ss flytende margarin
1 liten løk
4 wienerpølser
300 g ris
2 terning Knorr grønnsaksbuljong
5 dl vann
Instruktion: 
Riv gulrøttene på råkostjern og bland halvparten av gulrøttene med rosinene i en bolle. Skjær løken i terninger og wienerpølsene i 2 cm tykke biter. Resten av gulrøttene, løk og pølse brunes lett i en gryte. Tilsett ris, vann og buljong og rør til terningen er oppløst. Kok retten ved svak varme i ca 12 minutter og la den hvile under lokk i ytterligere ca 10 minutter. Server risretten med råkostsalat.
Dela

24 kommentarer

Marie I. Fredin

Dette så ut som en enkel og god rett :-)
søn, 2014-05-04 15:47
0

mimmi

mums
tir, 2015-01-13 04:49
0

mimmi

skal testes
tir, 2015-02-03 12:38
0

Sinuf

Mums
tir, 2015-09-22 11:31
0

mikaelasanna

mums
tir, 2015-09-22 22:52
0

Stella

mums
tir, 2015-09-22 23:31
0

superuser

Mums
ons, 2015-09-23 07:05
0

IrenH

Gott
ons, 2015-09-23 09:12
0

maggan196

ser gott ut
søn, 2015-10-18 10:00
0

bolle

Mums
man, 2015-10-19 23:15
0

Stella

mums
tir, 2015-10-20 06:01
0

Stella

mums
tir, 2015-10-20 06:01
0

Flowerpower94

Gott!
søn, 2015-10-25 13:11
0

sjokobolle

Mums
søn, 2015-10-25 16:29
0

bolle

Mums
man, 2015-10-26 22:51
0

Roya

gott
lør, 2015-11-28 20:10
0

superuser

Mums
lør, 2015-11-28 22:29
0

superuser

Mums
lør, 2015-11-28 22:29
0

superuser

Mums
lør, 2015-11-28 22:29
0

superuser

Mums
lør, 2015-11-28 22:29
0

superuser

Mums
lør, 2015-11-28 22:29
0

superuser

Mums
lør, 2015-11-28 22:29
0

superuser

Mums
lør, 2015-11-28 22:29
0

Simon Pössl

Mums
søn, 2015-11-29 10:21
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten