Pocheret fisk med grønn urtesaus og poteter

Pocheret fisk med grønn urtesaus og poteter

Knorr
0
Ingen stemmer til nå

Herlig vårmat med pochert fisk, urtesaus og poteter

35min
Ingredienser: 
600 g fiskefilét (torsk, sei eller laks)
2.5 dl vann
1 stk. Knorr Fiskebuljong
250 ml matfløte
1 dl erter
1 dl fersk dill, finhakket
1 dl basilikumblader
1 dl hakket fersk persille
Nykvernet pepper
Serveres med 1 kg små poteter
Instruktion: 
1. Start med å koke potetene.
2. Hell 2,5 dl vann i en gryte sammen med buljong og kok opp. Skru av varmen og legg fisken i buljongen. Det er viktig at det ikke koker, fisken skal bare trekke i buljongen ved svak varme i ca. 10 min.
3. Ta fisken forsiktig opp, og hold den lun i aluminiumsfolie.
4. Hell matfløte i buljongen og kok opp. Tilsett erter, dill, basilikum og persille (spar litt til pynt) og blend sausen med stavmikser til den er helt grønn og slett.
5. Fordel fisken i 4 dype tallerkener, hell over urtesausen og pynt med friske krydderurter og noen hele erter.
6. Server sammen med potetene.
Dela

11 kommentarer

Rock_on

Mums
søn, 2015-08-09 13:04
0

superuser

NAm
man, 2015-08-10 09:04
0

mimmi

mums
ons, 2015-08-12 04:51
0

superuser

:-)
lør, 2015-08-22 16:01
0

Stella

gott
søn, 2015-10-04 00:28
0

bolle

Nam
man, 2015-10-05 21:21
0

Stella

mums
ons, 2015-10-07 19:29
0

superuser

Mums
ons, 2015-10-07 21:34
0

bbqhost

mmm, det vill jag prova!
søn, 2015-12-27 00:47
0

maggan196

gott
man, 2015-12-28 07:35
0

Flowerpower94

Gott!
man, 2016-02-01 08:33
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten