Pitabrød

Pitabrød

sjokobolle
0
Ingen stemmer til nå
2h 0min
Ingredienser: 
5 dl lunkent vann
50 g gjær / 1 pk tørrgjær
1 ts salt
3 dl sammalt hvete, grov
10 dl hvetemel
Instruktion: 
Løs opp gjæren i lunket vann. Tilsett salt og rør inn mel til den så vidt
begynner å slippe bakebollen og er smidig og seig. Sett deigen til
heving ca 1 time på et lunt sted godt tildekket.
Ta så opp deigen på et melet bakebord og del den i 16 deler som
trilles ut til boller og klemmes ut til flate kare, ca 1/2 cm tykke, som
legges på smurt bakeplate eller bakepapir. La pitaen etterheve godt tildekket ca 1 time. Stekes på 275 grader øverst i ovnen ca 2-3 minutter. Snu og stek dem på vellykket når de er lyse på farge og hule inni. Avkjøles på rist under et håndkle. Pitabrødene kan godt fryses
Dela

13 kommentarer

mimmi

mums
tor, 2015-05-28 06:58
0

sjokobolle

:)
tor, 2015-05-28 09:14
0

superuser

Nam :-)
tor, 2015-05-28 13:51
0

Matilda Von Eriksson

Bra recept!
søn, 2015-09-13 15:51
0

sjokobolle

Takk
man, 2015-09-14 11:55
0

maggan196

gott
søn, 2015-11-15 10:15
0

Matmons

Mums
søn, 2015-11-15 22:37
0

Matmons

Mums
søn, 2015-11-15 22:37
0

Matmons

Mums
søn, 2015-11-15 22:37
0

Matmons

Mums
søn, 2015-11-15 22:37
0

bolle

Mums
man, 2015-11-16 22:11
0

bolle

Mums
man, 2015-11-16 22:11
0

bolle

Mums
man, 2015-11-16 22:11
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten