Kyllingrullader med urter, sitron, parmesan og paprikasaus
Kyllingrullader med urter, sitron, parmesan og paprikasaus
ons, 2014-01-22 16:17
Ingredienser:
4 kyllingfileter (bryst)
ferske urter etter eget valg
1 sitron, revet skall
1 dl parmesanost
0.5 squash
Paprikasaus:
4 røde paprika
2 hvitløksfedd
1.5 ss olivenolje
1.5 ss Knorr FOND kylling
0.5 dl vann
1.5 ss sherryeddik
salt og svart pepper, nymalt
2.5 dl stor couscous*
9 dl vann
2 ss Knorr FOND kylling
Instruktion:
Snitt kyllingfiletene på langs. Bank dem forsiktig ut. Krydre med salt og pepper. Bland parmesanost og sitronskall. Fordel fyllet over kyllingfiletene, og rull
dem sammen ved hjelp av plastfolie. Legg deretter aluminiumsfolie rundt rullene, og form små knallbongbonger. La pakkene hvile i kjøleskap i 15 minutter. Kok deretter kyllingpakkene til de har en innvendig temperatur på minst 65 °C. Stek raskt de ferdigkokte rulladene til de er gyllenbrune.
Paprikasaus:
Sett ovnen på 210 °C. Bland paprikaen med hvitløksfeddene på en stekeplate med olivenolje. Rist paprikaen i ovnen til skallet har fått jevn, brunsvart farge. Skrell paprikaen og hvitløken. Kok dem sammen med kyllingfond. Bland med mikser, og smak til med vineddik, salt og pepper.
Couscous:
Kok couscous sammen med kyllingfond i 20 minutter.
*”Stor” couscous kalles moghrabiah! Det går helt fint med vanlig couscous også , men moghrabiah er fyldigere i smaken.
dem sammen ved hjelp av plastfolie. Legg deretter aluminiumsfolie rundt rullene, og form små knallbongbonger. La pakkene hvile i kjøleskap i 15 minutter. Kok deretter kyllingpakkene til de har en innvendig temperatur på minst 65 °C. Stek raskt de ferdigkokte rulladene til de er gyllenbrune.
Paprikasaus:
Sett ovnen på 210 °C. Bland paprikaen med hvitløksfeddene på en stekeplate med olivenolje. Rist paprikaen i ovnen til skallet har fått jevn, brunsvart farge. Skrell paprikaen og hvitløken. Kok dem sammen med kyllingfond. Bland med mikser, og smak til med vineddik, salt og pepper.
Couscous:
Kok couscous sammen med kyllingfond i 20 minutter.
*”Stor” couscous kalles moghrabiah! Det går helt fint med vanlig couscous også , men moghrabiah er fyldigere i smaken.
36 kommentarer
Marie I. Fredin
Denne så god ut :-)
tor, 2014-05-22 10:19
mimmi
mums
man, 2015-01-05 09:13
mimmi
skal testes
lør, 2015-01-24 23:38
mimmi
smakte godt
fre, 2015-02-13 04:56
mikaelasanna
mums
tir, 2015-09-22 22:52
Stella
mums
tir, 2015-09-22 23:35
superuser
Mums
ons, 2015-09-23 07:12
IrenH
Gott
ons, 2015-09-23 09:11
Roya
mums.
tor, 2015-10-22 10:10
Flowerpower94
Ser gott ut!
tor, 2015-10-22 17:28
Matmons
Mums
tor, 2015-10-22 23:18
bolle
Mums
tor, 2015-10-22 23:35
maggan196
läckert!
ons, 2015-11-11 08:49
mimmi
mums
ons, 2015-11-11 10:38
superuser
Mums
ons, 2015-11-11 12:06
Stella
mums
ons, 2015-11-11 22:34
Stella
mums
ons, 2015-11-11 22:34
Stella
:)
fre, 2015-11-13 01:47
superuser
Mums
fre, 2015-11-13 19:06
superuser
Mums
fre, 2015-11-13 19:06
bolle
Mums
fre, 2015-11-13 19:30
bolle
Mums
fre, 2015-11-13 19:30
Rock_on
Så gott.
søn, 2015-11-29 17:57
superuser
Mums
søn, 2015-11-29 22:47
superuser
Mums
søn, 2015-11-29 22:47
superuser
Mums
søn, 2015-11-29 22:47
superuser
Mums
søn, 2015-11-29 22:47
superuser
Mums
søn, 2015-11-29 22:47
superuser
Mums
søn, 2015-11-29 22:47
superuser
Mums
søn, 2015-11-29 22:47
superuser
Mums
søn, 2015-11-29 22:47
superuser
Mums
søn, 2015-11-29 22:47
Simon Pössl
Mums
man, 2015-11-30 09:11
Simon Pössl
Mums
man, 2015-11-30 09:11
Birgitta Spasevska
Gott
man, 2015-12-21 21:21
Simon Pössl
Gott
tir, 2015-12-22 09:05