Knorrs gode fiskesuppe med smak av safran
Knorrs gode fiskesuppe med smak av safran
tor, 2015-07-30 13:42
Ingredienser:
4 poteter, i 0,5 cm tykke skiver
1 fennikel, delt på midten og i tynne skiver
2 tomater, i båter
1 løk, finhakket
1 fedd hvitløk, presset
2 ss flytende margarin
0.5 g safran
7.5 dl vann
2 Knorr Fond “Du Chef” Grønnsaker
2.5 dl matfløte
1 ss hvitvinseddik
300 g laksefilét, delt i terninger 1 x1 cm
150 g reker uten skall
Hakket gressløk
Instruktion:
1. Varm flytende margarin fra en kald gryte. Når det har sluttet å boble, steker du poteter, fennikel, tomater og hvitløk uten at det blir brunt. Tilsett safran og fres det ytterligere noen min. Tilsett vann, 2 Knorr Fond “Du Chef” Grønnsaker og matfløte, og la det småkoke ca. 10 min.
2. Tilsett laksen og stek på svak varme i 3-4 min. Tilsett deretter rekene. Smak til med pepper, dryss litt hakket purre over.
3. Serveres med hvitløksbrød.
Tisp: Du kan ersatte laks og reker med annen fisk og skalldyr. Grønnsakene kan også erstatte, f.eks. fennikel med gulrøtter. Dersom man ønsker å tilsette litt krydderurter, passer de fleste urter til denne suppen.
2. Tilsett laksen og stek på svak varme i 3-4 min. Tilsett deretter rekene. Smak til med pepper, dryss litt hakket purre over.
3. Serveres med hvitløksbrød.
Tisp: Du kan ersatte laks og reker med annen fisk og skalldyr. Grønnsakene kan også erstatte, f.eks. fennikel med gulrøtter. Dersom man ønsker å tilsette litt krydderurter, passer de fleste urter til denne suppen.