Kjøttkaker i brun saus

Kjøttkaker i brun saus

Knorr
0
Ingen stemmer til nå
Ingredienser: 
400 g kjøttdeig
1.5 ts salt
0.3 ts pepper
0.3 ts malt muskat
0.3 ts malt ingefær
2 ss potetmel
1.5 dl vann eller melk
2 ss flytende margarin
6 dl vann
1 terning Knorr kjøttbuljong
1 pose Knorr Norsk kjøttkakesaus
Kokte grønnsaker f.eks: gulrot, blomkål, brokkoli
Instruktion: 
Bruk gjerne en foodprocessor. Ha alle ingrediensene ( unntatt vann og buljong) i en bolle og kjør ca 10-20 sekunder til farsen er jevn. Rør inn krydder, potetmel og spe med vann/ melk, litt av gangen. Form farsen til runde kaker ved hjelp av en skje, hånden din og kaldt vann. Stek kakene lysebrune i ca 5 minutter på hver side i en stekepannen. Kok opp en gryte med vann og buljong. La kakene trekke i ca 10 minutter, eller ha kakene rett i brun saus. Kok sausen som avvist på pakken, men bruk kraften fra kjøttkakene som væske. Ha kjøttkakene i sausen og server med kokte poteter og grønnsaker.
Dela

9 kommentarer

Marie I. Fredin

Kjøttkaker er bare snadder mat.
søn, 2014-05-04 16:35
0

Bernt J. Rosendahl

Kjøttkaker er godt
ons, 2014-05-14 09:39
0

mimmi

mums
søn, 2015-01-18 19:38
0

mimmi

skal testes
lør, 2015-02-07 10:16
0

mikaelasanna

mums
man, 2015-09-21 22:55
0

Stella

mums
man, 2015-09-21 23:23
0

superuser

Mums
tir, 2015-09-22 07:16
0

maggan196

gott
fre, 2015-12-04 18:57
0

Simon Pössl

Gott
lør, 2015-12-05 09:28
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten