Kjøttboller med persillesaus

Kjøttboller med persillesaus

Knorr
0
Ingen stemmer til nå

Kjøttboller kommer i utallige varianter verden over. Forskjellen ligger i krydderet. Disse deilige kjøttbollene med persillesaus er en versjon med brødbasert saus, valnøtter og en herlig persillesaus. Retten skiller seg fra traditionelle kjøttboller, og er perfekt til både hverdag og fest. Vil du imponere dine gjester eller skjemme bort familien, så by på denne smaksopplevelsen utover det vanlige.

45min
Ingredienser: 
4 ss flytende margarin
800 g karbonadedeig
1 mellomstor løk, finhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
200 g brødrasp
4 bacon, i biter
2 stk Knorr oksebuljongterninger
1 l vann
3 ss brødrasp
150 g knuste valnøtter
1 ss friskhakket persille
Instruktion: 
1. Legg kjøtt, brødrasp, løk, hvitløk, persille og bacon i en stor bolle og bland godt. Form deigen til kjøttboller.
2. Stek kjøttbollene på alle sider i margarin i en dyp panne. Når de er ferdigstekte legges de i en skål.
3. Legg brødrasp, persille, vann og Knorrbuljong i en stor panne. Bland godt. Tilsett valnøtter og persille. Kok under omrøring i 5 min.
4. TIlsett kjøttbollene i persillesausen og servér.
Dela

6 kommentarer

mimmi

mums
tir, 2015-08-04 12:26
0

Stella

gott
tor, 2015-10-01 14:27
0

bbqhost

hur sugen man inte blir när man ser en sådan läcker bild! mums!
tor, 2015-10-01 18:44
0

maggan196

gott
ons, 2015-10-07 10:54
0

superuser

Mums
ons, 2015-10-07 21:39
0

bbqhost

gott!
fre, 2016-01-29 13:04
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten