Kalvekarbonader fylt med bacon, salatløk og blomkålmos

Kalvekarbonader fylt med bacon, salatløk og blomkålmos

Knorr
0
Ingen stemmer til nå
Ingredienser: 
600 g kalvekjøttdeig, el. vanlig kjøttdeig
100 g bacon
4 ss kavringstrø
1 dl melk
2 ss Knorr FOND stekt løk
2 salatløk
1 egg
0.8 ts salt
1 ts svart pepper, nymalt
Stekesky:
0.5 dl vann
1 ss Knorr FOND kalv
Blomkålmos:
400 g blomkål
300 g poteter
0.5 dl helmelk
1 dl matfløte
salt og hvit pepper, nymalt
Kryddersmør:
50 g margarin
0.5 rødløk
2 ss gressløk
1 ss Knorr FOND stekt løk
Instruktion: 
Bland kavringstrø, melk og 1 ss løkfond, og la det svelle i 3–5 minutter. Ha i resten av ingrediensene, og bland til en jevn farse. La hvile ti minutter i kjøleskap. Lag 8 små karbonader, og stek dem på middels varme i 6 minutter på hver side. Til stekeskyen tilsetter du vann og løkfond og lar det koke til det får en fyldig konsistens. Sil av før servering.
Blomkålmos:
Skjær potetene og blomkålen i biter, og kok på middels varme. La blomkålen og potetene dampe av før du moser dem. Varm opp matfløte og melk. Tilsett melkeblandingen i flere omganger i blomkål- og potetmassen. Visp raskt med elektrisk visp. Smak til med salt og pepper.
Kryddersmør:
Rør sammen alle ingrediensene: løkfond, rødløk, gressløk og margarin. Form smøret til ruller ved hjelp av smørpapir, og sett det i kjøleskap. Skjær det i skiver like før servering.
Dela

5 kommentarer

Marie I. Fredin

Dette så vikelig godt ut :-)
søn, 2014-05-04 16:33
0

Bernt J. Rosendahl

Kalvekarbonader fylt med bacon.. det hørtes veldig godt ut :-)
ons, 2014-05-14 09:40
0

Stian99

Karbonader er god mat :-)
tor, 2014-05-15 09:47
0

mimmi

mums
man, 2015-01-19 09:35
0

mimmi

skal testes
søn, 2015-02-08 08:45
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten