Gulasj fra bunnen
Gulasj fra bunnen
ons, 2014-01-22 16:17
Ingredienser:
400 g oksekjøtt – bog, bryst eller rundstek
100 g bacon i terninger
Olivenolje
3 løk
0.5 rotselleri
2 gulrøtter
4 hvitløk
8 mellomstore poteter
2 røde pepperfrukter
2 bokser flådde tomater
1.5 l Knorr oksebuljong
2 ss søt paprika
1 ss rosenpaprika
1 ts røkt paprika
1 ts knust spisskummen
salt
pepper
Ev. crème fraîche
Instruktion:
Skjær oksekjøttet i mellomstore terninger.
Skrell løk, gulrøtter og selleri og skjær dem i små terninger. Ta frøene ut av pepperfruktene og skjær dem i ganske tynne strimler. Skrell potetene og skjær dem i mellomstore terninger.
Stek bacon i suppegryten til det er gyllent og ta det opp. Sauter løk og hvitløk i fettet. Ta opp løken og sett den til side.
Dryss de tre paprikasortene over kjøttet og brun det i gryten i olivenolje under konstant omrøring. Pass på at det ikke brenner seg fast!
Tilsett gulrøtter og selleri og la det steke en kort stund.
Ha løk, hvitløk og ristet bacon tilbake i gryten, tilsett flådde tomater, buljong og spisskummen, og la suppen koke en times tid til kjøttet er mørt.
Ha poteter og pepperstrimler i suppen og la den småkoke til alt er mørt.
Smak til med salt og pepper og server suppen rykende varm med en klatt crème fraîche.
Tips: Du får også Knorr Gulasjsuppe i en flytende variant som bare skal varmes opp! Eller Knorr Cup a Soup – Ungarsk Gulasj hvis det skal gå enda raskere!
Skrell løk, gulrøtter og selleri og skjær dem i små terninger. Ta frøene ut av pepperfruktene og skjær dem i ganske tynne strimler. Skrell potetene og skjær dem i mellomstore terninger.
Stek bacon i suppegryten til det er gyllent og ta det opp. Sauter løk og hvitløk i fettet. Ta opp løken og sett den til side.
Dryss de tre paprikasortene over kjøttet og brun det i gryten i olivenolje under konstant omrøring. Pass på at det ikke brenner seg fast!
Tilsett gulrøtter og selleri og la det steke en kort stund.
Ha løk, hvitløk og ristet bacon tilbake i gryten, tilsett flådde tomater, buljong og spisskummen, og la suppen koke en times tid til kjøttet er mørt.
Ha poteter og pepperstrimler i suppen og la den småkoke til alt er mørt.
Smak til med salt og pepper og server suppen rykende varm med en klatt crème fraîche.
Tips: Du får også Knorr Gulasjsuppe i en flytende variant som bare skal varmes opp! Eller Knorr Cup a Soup – Ungarsk Gulasj hvis det skal gå enda raskere!
14 kommentarer
mimmi
mums
fre, 2015-01-09 14:20
mimmi
skal testes
fre, 2015-01-30 05:11
mimmi
det var deilig
søn, 2015-02-08 08:48
mimmi
anbefaler dette
tir, 2015-02-10 04:51
Daniel Alexande...
Veldig god. Hadde ikke alle ingrediensene, men var veldig god uansett. Kan fint lages med bare en type tørket paprika og med vanlig fersk paprika. Bør få koke lenge.
man, 2015-03-30 19:55
katrine
mums
ons, 2015-04-22 06:50
Blåbär69
Mums
tir, 2015-05-05 10:02
maggan196
gott
tir, 2015-10-06 17:01
bolle
Mums
tir, 2015-10-06 22:12
Roya
gott
søn, 2016-01-24 10:32
Simon Pössl
Så gott
søn, 2016-01-24 10:46
IrenH
Gott
søn, 2016-01-24 12:54
IrenH
Gott
søn, 2016-01-24 12:54
Flowerpower94
Mums
man, 2016-01-25 08:45