Frossen bringebærkake
Frossen bringebærkake
ons, 2014-01-22 16:17
Ingredienser:
6 digestivekjeks
1 pk vaniljekrem
2 ss strøsukker
1 pk frosne bringebær, 125 g
2 ss strøsukker
Instruktion:
Knus digestivekjeksene i en plastpose. Visp vaniljekremen stiv i en skål. Bland i sukker og halvparten av bringebærene. Strø halvparten av smulene i bunnen av en springform. Ha i blandingen, og lag jevn overflate. Strø over resten av smulene, og sett kaken i frysen. Rør sammen den andre halvparten av bringebærene med sukker, og server blandingen til kaken. Ta frem kaken 30 minutter før den skal serveres. Desserten bør tilberedes minst en time før servering.
Tips: Desserten kan også lages i porsjonsformer som på bildet. Oppskriften rekker til cirka åtte porsjoner.
Tips: Desserten kan også lages i porsjonsformer som på bildet. Oppskriften rekker til cirka åtte porsjoner.
28 kommentarer
Marie I. Fredin
Den så god ut :-)
fre, 2014-05-30 18:47
Andrine
Nam :)
søn, 2014-11-09 19:28
mimmi
mums
tir, 2015-01-06 08:59
mimmi
skal testes
søn, 2015-01-25 18:19
mimmi
smakte godt
lør, 2015-02-14 07:39
katrine
Mums
tor, 2015-03-19 16:22
Blåbär69
Mums
tir, 2015-05-05 10:03
Rock_on
Yammo.
ons, 2015-06-17 12:06
superuser
Nam
lør, 2015-07-18 09:53
Stella
Mums
tor, 2015-09-17 11:36
maggan196
gott
man, 2015-11-16 20:53
Stella
mums
ons, 2015-11-18 00:16
Stella
mums
ons, 2015-11-18 00:16
superuser
Mums
ons, 2015-11-18 19:25
superuser
Mums
ons, 2015-11-18 19:25
superuser
Mums
ons, 2015-11-18 19:25
superuser
Mums
ons, 2015-11-18 19:25
superuser
Mums
ons, 2015-11-18 19:25
superuser
Mums
ons, 2015-11-18 19:25
superuser
Mums
ons, 2015-11-18 19:25
superuser
Mums
ons, 2015-11-18 19:25
superuser
Mums
ons, 2015-11-18 19:25
Stella
mums
ons, 2015-11-18 22:41
Stella
mums
ons, 2015-11-18 22:41
Simon Pössl
Mums
søn, 2015-11-29 10:26
Karins
gott
man, 2016-02-15 23:29
Simon Pössl
gott
tor, 2016-02-18 22:43
Simon Pössl
Mums
lør, 2016-02-20 20:31