Fårikål

Fårikål

Marie I. Fredin
0
Ingen stemmer til nå

Fårikål av lam .

2h 30min
Ingredienser: 
2 kg fårikålkjøtt av lam
2 kg hodekål
5 ts salt
20 stk hel pepper
3 dl kokende vann
Kokte poteter
Instruktion: 
Del hodekålen i båter. Legg kål og kjøtt lagvis i en kjele. Fordel salt og pepper mellom lagene. Hell på kokende vann.

Kok opp – og la fårikålen trekke på svak varme med lokk, til kjøttet er mørt. ca. 1-2,5 timer.


Server den i dype tallerkener, med kokte poteter.
Dela

6 kommentarer

mimmi

mums
ons, 2015-01-14 05:35
0

mimmi

skal testes
ons, 2015-02-04 07:43
0

maggan196

gott
tir, 2015-09-22 05:11
0

Simon Pössl

gott
tor, 2016-01-21 20:45
0

Simon Pössl

mums
ons, 2016-02-10 18:09
0

Karins

så gott
tir, 2016-04-05 20:44
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten