Ertesuppe og ristet rugbrød med urtesalt

Ertesuppe og ristet rugbrød med urtesalt

Knorr
0
Ingen stemmer til nå
Ingredienser: 
1 løk
2 bakepoteter
1 hvitløk
1 l vann
2 terninger økologisk hønsebuljong fra Knorr Organic
500 g frosne erter
1 bunt mynte
0.5 isbergsalat
Salt og nykvernet pepper
Rugbrødtrekanter med urtesalt:
3 skivor grovt rugbrød
3 ss rapsolje
1 ss urtesalt
Instruktion: 
Erter, isbergsalat og friske myntebladet gir suppen en flott grønn farge og en deilig frisk smak. Suppen kan enten serveres varm eller iskald. Skrell løken og potetene. Skjær begge deler i grove terninger. Skrell og hakk hvitløken. Kok løk, poteter og hvitløk i 1 l vann tilsatt 2 buljongterninger. Kok det i 20 minutter under lokk. Tilsett erter og la de koke med i gryten uten lokk i 10 minutter. Skyll mynte og isbergsalat, og hakk begge deler grovt. Bland det ned i suppen. Bland suppen med en stavmikser til den blir helt jevn. Smak til med salt og pepper. Rugbrødtrekanter: Sett ovnen på 200°. Pensle brødet med olje, og dryss urtesalt på. Skjær brødet i trekanter og legg det på en plate med bakepapir. Rist brødet i ovnen i 8–10 minutter. La brødet avkjøles på en rist.
Dela

7 kommentarer

Marie I. Fredin

Hmmm, ny variant :-)
fre, 2014-05-30 18:47
0

Andrine

Må prøves :)
søn, 2014-11-09 19:28
0

mimmi

åh nam :-)
tir, 2015-01-06 09:00
0

mimmi

skal testes
søn, 2015-01-25 18:20
0

mimmi

smakte godt
lør, 2015-02-14 07:40
0

Rock_on

Yammo.
tir, 2015-06-23 21:00
0

maggan196

ser gott ut
tor, 2015-10-22 09:39
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten