Aspargessuppe fra bunnen

Aspargessuppe fra bunnen

Knorr
0
Ingen stemmer til nå
30min
Ingredienser: 
1 kg hvit asparges
0.5 bunt grønn asparges
150 g poteter
1 løk
0.5 l vann
1.5 dl matfløte
0.5 sitron
1 bunt kjørvel
2 pasteuriserte eggeplommer
Instruktion: 
Skyll aspargesen og skrell den hvite fra toppen og nedover med en kniv. Skjær deretter av toppen på både den hvite og grønne aspargesen.
Kok de hvite aspargestoppene i litt vann med salt i 2–3 minutter og legg dem til side sammen med de rå grønne aspargestoppene.
Skjær resten av aspargesen i 2–3 cm tykke biter og ha dem i en gryte med 4 dl vann og litt salt.
Tilsett poteter og løk som er skrellet og skåret i små terninger, og kok under lokk i ca. 15 minutter til alt er godt mørt.
Bland det hele i en blender og sikt det tilbake i gryten gjennom en stormasket sikt. La suppen koke i 4–5 minutter.
Bland halvparten sammen med eggeplommer og fløte og ha det tilbake i gryten.
Ha i litt presset sitronsaft, smak til med salt og pepper og varm de rå grønne og kokte hvite aspargestoppene i suppen før du garnerer med ferskhakket kjørvel.
Tips: Du får også Knorr Aspargessuppe i flytende utgave som bare skal varmes – eller Knorr Aspargessuppe på pose!
Dela

3 kommentarer

mimmi

mums
søn, 2015-01-11 18:53
0

mimmi

skal testes
søn, 2015-02-01 10:28
0

Rock_on

Åh vad gott!
man, 2015-08-03 17:47
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten