For oss i Knorr er miljø og holdbarhet viktig!

Inntak av grønnsaker er veldig viktig for å kunne leve et sunt liv. Med dette nye utvalget av supper gjør vi det litt enklere for deg! Det anbefales at du spiser 500 g grønnsaker per dag, og i tomat- og urtesuppen vår får du tilsvarende 290 g tomater. Da er du allerede over halvveis i mål!
 
Det anbefales å være oppmerksom på saltinntaket, og de nye 100 % naturlige suppene våre har både mindre salt og tilsatt sukker enn før. I hverdagen bruker vi mange forskjellige produkter, og vi har derfor mange forskjellige kilder til salt og sukker. Knorr forsøker alltid å optimalisere næringsinnholdet i produktene våre, og vi har derfor forbedret oppskriftene våre.
 
Knorrs nye 100 % naturlige supper er utviklet og laget av ingredienser som du har hjemme. Her finner du ingen smakforsterkere, ingen konserveringsmidler, ingen palmeolje, ingen kunstige ingredienser, ingen tilsetningsstoffer og ingen tilsatte farger. 100 % naturlige ingredienser betyr at oppskriftene er utviklet med ingredienser som du kan finne i naturen og som er behandlet med naturlige prosesser, som tørking. Er du klar over hva som gjør tørkede produkter så bra? De tørkes direkte på gården og holder på alt som er sunt, uten å miste det naturlige.
 
For Knorr betyr bærekraftighet å knytte sammen de tre faktorene økologi, økonomi og samfunn på den mest ressurseffektive måten. Med bærekraftige kilder mener vi ingredienser som er dyrket på gårder som tar vare på arbeidere og miljøet. Vi ønsker å minimere bruken av kunstgjødsel og plantevernmidler i våre ingredienser, holde vannforbruket på et minimum og beskytte det biologiske mangfoldet. Knorrs nye 100 % naturlige supper leveres i mindre pakker for å redusere mengden matavfall. Hvis du kjøper større pakker, blir det rester til overs, som ofte går til spille, og det er veldig synd at man ender opp med å kaste mat! Med mindre forpakninger har du ikke dette problemet, og det faktum at de nye pakkene er mindre, sparer også mye emballasje.
 
Du legger kanskje også merke til at det er flere språk på de nye pakkene våre. Nei, det er ikke for å gjøre det vanskeligere for deg, og det er heller ikke for å lære deg språkferdigheter. Det er rett og slett bedre for miljøet, siden det tillater Knorr å levere disse produktene til andre land uten å måtte lage mer emballasje. Så det kan kanskje være litt vanskeligere for deg, men mye bedre for miljøet. Dette er viktig for Knorr, og vi håper at det er viktig for deg også!
 

Vi håper du er enig i at Knorr sine supper er gode som de er. Men hvis du ønsker å gi dem en liten ekstra ‘’touch’’, så finner du noen tips fra vår egen kokk under:

 
Blomkål- og Brokkolisuppe
Tilsett biter av eple, skrelte mandler eller solsikkefrø og litt kål.
Soppsuppe
Kutt opp noen ferdigstekte biter av kylling i suppen og tilsett noen skiver med sopp. 
Eller tilsett noen ferdigkokte bønner eller linser
Tomatsuppe
Tilsett kylling (eller alternativt protein) og krutonger av brød til suppen eller rester av pasta. Tilsett også gjerne mozzarella
Minestronesuppe
Tilsett ferdigstekte biter av kylling og krutonger til suppen.
Grønsakssuppe
Tilsett ferdigkokte bønner, linser eller andre alternativer til protein. 
 

Se alle produktene her »