Konkurranseregler

1. Arrangør: Konkurransen avholdes av: Unilever Norge A/S, Martin Linges Vei 25, 1364 Fornebu.

2. Premie: 10 premiebevis på reisegavekort fra Apollo til en verdi av 10.000 NOK per stk er gjemt i 10 tilfeldige tørre suppeposer fra Knorr. Premien kan ikke ombyttes til kontanter.

3. Regler for deltakelse: Konkurransen forutsetter kjøp av Knorr tørr suppepose. Vinneren er den

som finner premiebeviset i posen og kontakter Apollo direkte for å opplyse den unike koden som står på premiebeviset: telefon 810 20 000 og Knorr: forbrukerkontakt.no@unilever. com, telefon 667 76 100. For å delta i konkurransen skal du være fyldt 18 år og være fastboende i Norge. Ansatte i Unilever Norge A/S og øvrige firmaer, som har deltatt i tilblivelsen av denne konkurransen, kan ikke delta.

4. Tidspunkt for konkurransen: Konkurransen avsluttes senest d. 31. desember 2016. Premiebeviset må bli funnet og Apollo kontaktet innen 31.12.2016, etter det vil premiebeviset bli annulert. Gavekortet er gyldig i 2 år – fra Apollo kontaktes og laster opp gavekortet. Når gavekortene er funnet vil det bli annonsert på Knorr.no

5. Arrangørens ansvar: Arrangørens ansvar i forhold til deltakerne overgår ikke reglenes nevnte premieverdi eller -antall.

6. Skatt: Unilever Norge A/S er ansvarlig for å betale den lovpliktige skatt av gevinsten.

7. Behandling av private opplysninger: Dine private opplysninger er kun til bruk i forbindelse med konkurransen. Se Unilever Privacy Policy