Hvorfor ble du kokk?
Jeg elsker å lage mat til folk og se de følelser som oppstår. Jeg synes det er veldig tilfredsstillende når folk nyter det jeg har laget.
Største prestasjon / eventyr:
Jeg elsker å tenke på at jeg har gjort mange mennesker glade med den mat jeg har tilberedt. Jeg har også vært kjøkkensjef i en 2-stjernes Michelin restaurant.
Største inspirasjonskilde?
Min inspirasjon kommer fra forskjellige kilder. Jeg er alltid på utkikk og søker etter inspirasjon i restauranter, på markeder og hjemme hos venner.
Matrelatert hobby?
Jeg tilbringer det meste av min fritid ute i naturen. Jeg er ikke jeger, men elsker å iaktta ville dyr og planter og av og til går jeg ut og leter etter viltvoksende sopp og urter.
Fremtidsrettet: Nye mattrender?
Jeg tror virkelig at vi blir nødt til å innrette oss etter årstidene og ta i betraktning hva vi kaster i forbindelse med matproduksjon.
Hvordan ser en typisk dag ut på Knorr kjøkkenet?
Som kokk er ikke én dag lik. Jeg reiser masse til Heilbronn (Tyskland), Poznan (Polen) og også til forskjellige Unilever avdelinger. Men det meste av en kokks hverdag handler om å lage mat og smake.
Hvordan tror du Knorrs forbrukerprodukter skiller seg i smak fra mat som er laget fra bunnen?
Knorr produktene kan være til stor hjelp og gi forbrukeren deilig smak og konsistens.
Favorittoppskrift:
Min favorittoppskrift avhenger av hva som selges på markedet og hva som er tilgjengelig den aktuelle dag, samt årstid!
Beste mattips:
Jeg elsker enkel mat – man kan vekke meg midt om natten med varmt brød med velsmakende ferskt smør som smelter på tungen – litt havsalt gir ekstra god smak og sprø konsistens.