Vårrisotto med asparges, salatløk og babyspinat

Vårrisotto med asparges, salatløk og babyspinat

Knorr
0
Ingen stemmer til nå
30min
Ingredienser: 
1 l vann
2 dl hvitvin
3 ss Knorr FOND kylling
3 dl avorioris
2 sjalottløk
100 g asparges
2 salatløk
1 dl babyspinat
50 g parmesanost, revet*
50 g parmesanost, høvlet
1 sitron
salt og pepper
Flytende margarin til steking
Instruktion: 
Kok aspargesen i lettsaltet vann. La den trekke i cirka 2 minutter. Kok opp vann, vin og kyllingfond. Fres løk og ris uten at det tar farge. Ha i litt buljong om gangen mens du rører. Tilsett mer buljong etter hvert. Når risen begynner å bli ferdig (Cirka 20 minutt er for å få god konsistens!), blander du i aspargesen. Rør inn salatløk og spinat. Avslutt med revet parmesanost, og smak til med salt og pepper og litt sitronsaft. Garner risottoen med høvlet parmesan og revet sitronskall.
*Jarlsbergost gir litt rundere smak og tykkere konsistens.
Dela

6 kommentarer

Marie I. Fredin

Denne må prøves :-)
tir, 2014-05-13 09:52
0

mimmi

mums
søn, 2015-01-18 19:39
0

mimmi

skal testes
søn, 2015-02-08 08:44
0

Rock_on

Gott
søn, 2015-07-19 12:09
0

maggan196

gott
tir, 2015-12-29 05:32
0

Simon Pössl

Gott
tir, 2015-12-29 09:08
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten