Stuffing til kalkun

Stuffing til kalkun

sjokobolle
0
Ingen stemmer til nå
Ingredienser: 
1 tørket brød i terninger
2 gulerøtter
1 medium løk
3 fedd hvitløk
1 dl finhakke seleristang
2 ss smør
1 håndfull tørkede aprikoser
1 håndfull tørkede tranebær
3 ss provance krydder (oregano, timian, merian ol,)
0.5 ts salt
1 buljongterning fra knorr
1 l vann
fersk salvie
Instruktion: 
skjær brød i terninger, la tørke på benk eller på lav temperatur i stekeovn. løs opp en buljongterning i 1 liter vann. finhak gulerot, seleri, løk og hvitløk og surr i en stekepanne sammen med smør. tilsett hakket aprikos og tranebær. krydre med provancekrydder mot slutten. strø blandingen over brødterningene og hell over buljong-vannet. brødet vil trekke til seg væske. og mykne. stek stuffingen i en form i ovnen på 200 grader i 20 min. bruk stuffingen i kalkunen og som siderett.
Dela

6 kommentarer

superuser

Nam :-)
tor, 2015-05-28 13:50
0

sjokobolle

:) takk
tor, 2015-05-28 15:26
0

mimmi

mums
fre, 2015-05-29 20:54
0

superuser

Mums
lør, 2015-10-10 09:08
0

maggan196

låter gott
fre, 2015-12-11 08:36
0

Simon Pössl

gott
ons, 2016-01-20 18:31
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten