Spinatlasagne

Spinatlasagne

Knorr
0
Ingen stemmer til nå
55min
Ingredienser: 
1 pk Knorr Lasagne
1 ss flytende margarin
500 g kjøttdeig, maks. 6 % fett
2 sjalottløk, skrelt og finhakket
6 dl vann
3 dl melk
200 g spinat (tint eller fersk)
salt
hvit pepper, nymalt
0.8 ts muskatnøtt, malt
75 g revet ost, maks. 11 % fett
ev. strøbrød
Instruktion: 
Stek kjøttdeigen og løken i flytende margarin i en gryte. Tilsett sausmiksen, 3 dl melk og 6 dl vann under omrøring og la sausen småkoke i et par minutter. Vend inn spinaten (hvis du benytter tint spinat, er det viktig å klemme ut alt vannet) og smak til med salt, nymalt hvit pepper og muskatnøtt.
Legg kjøttsaus og lasagneplater lagvis i en smurt, ildfast form. Start med et tynt lag kjøttsaus i bunnen av formen før du legger i de første pastaplatene. Start og avslutt med kjøttsaus, og strø over revet ost til slutt.
Gratineres i ovnen ved 190 °C i ca. 30–35 minutter. La lasagnen hvile i 5-10 minutter før du serverer den slik at det blir lettere å skjære i den.
Dela

7 kommentarer

Marie I. Fredin

Litt tvilsom til spinat i Lasangen?
søn, 2014-05-04 15:59
0

mimmi

mums
man, 2015-01-12 21:57
0

mimmi

skal testes
man, 2015-02-02 12:17
0

mimmi

det var deilig
søn, 2015-02-08 08:48
0

maggan196

smaskigt
fre, 2015-09-25 08:13
0

superuser

Mums
fre, 2015-09-25 08:17
0

superuser

:-)
fre, 2015-09-25 08:17
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten