Spaghetti Marinara

Spaghetti Marinara

Knorr
0
Ingen stemmer til nå
40min
Ingredienser: 
2 ss olivenolje
1 finhakket løk
3 presset hvitløk
250 ml tørr hvitvin
3 ss tomatpasta
2 bokser flådde tomater
500 g spagetti
500 g fiskeblanding (etter eget valg, f.eks. reker, calamari og hvit fisk)
300 g vaskede og rensede muslinger
2 ss hakket bladpersille
salt
pepper
Instruktion: 
Varm oljen på pannen.
Stek løk i 3–4 minutter til den er myk.
Tilsett hvitløk og hvitvin og la det surre i 2 min.
Ha i tomatpastaen og de flådde tomatene. Rør rundt i 15–20 minutter til blandingen tykner noe.
Smak til med salt og pepper.
La pastaen koke i kokende og lett saltet vann til den er al dente. Hell av vannet og vend pastaen i olje.
Tilsett fiskeblandingen og muslingene i tomatsausen.
Legg lokk på gryten og la det stå i 3–4 minutter på middels varme.
Ta gryten av platen. Ta vekk de muslingene som ikke har åpnet seg og ha i persille.
Vend til slutt pastaen i sausen og retten er klar til servering.
Dela

12 kommentarer

Marie I. Fredin

Denne så veldig god ut :-)
ons, 2014-05-07 10:38
0

Bernt J. Rosendahl

Dette så lekkert ut...
tor, 2014-05-15 09:51
1

mimmi

mums
man, 2015-01-05 09:18
0

mimmi

skal testes
søn, 2015-01-25 18:16
0

mimmi

smakte godt
fre, 2015-02-13 04:57
0

katrine

mums
tir, 2015-03-17 06:56
0

Blåbär69

Mums
tir, 2015-05-05 10:06
0

Rock_on

Nice!
tor, 2015-07-16 11:01
0

maggan196

gott
tor, 2015-12-31 09:23
0

Roya

mums.
lør, 2016-01-16 12:13
0

Flowerpower94

Mums
søn, 2016-01-17 09:48
0

sjokobolle

mums
søn, 2016-01-17 21:03
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten