Sopprisotto

Sopprisotto

Knorr
0
Ingen stemmer til nå
Ingredienser: 
1 løk, finhakket
1 hvitløk, finhakket
1 ss flytende margarin
200 g sjampinjong
50 g kantarell
1 dl hvit vin eller matlagningsvin
200 g arborioris eller avorisris
2 terning Knorr Grønnsaksbuljong
7 dl vann
1 dl matfløte
2 ss nyrevet parmesan
Finhakket bladpesille
nykvernet svart pepper evt. salt
Instruktion: 
Fres løk og hvitløk i flytende margarin, til løken blir myk. Tilsett soppen og la den steke med noen minutter. Hell på vinen og la det koke inn litt, rør i riset. Kok opp buljongterningene og vann i en gryte. Spe risen med buljongen under omrøring. Tilsett litt om gangen og la risen suge til seg av væsken. Fortsett til all buljong har kokt inn og risen er myk. Rør inn matfløten og parmesan. Tilsett persille og smak til med pepper og eventuellt lite salt. Server straks med godt brød og salat.
Dela

7 kommentarer

Marie I. Fredin

Lekkert.
ons, 2014-05-21 07:55
0

mimmi

mums
man, 2015-01-05 09:14
0

mimmi

skal testes
fre, 2015-01-23 23:57
0

mimmi

smakte godt
tor, 2015-02-12 04:54
0

maggan196

gott
fre, 2015-12-25 10:42
0

bbqhost

mums!
fre, 2015-12-25 22:26
0

Simon Pössl

Mums
lør, 2015-12-26 08:36
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten