Sjampinjongsuppe med sherry og villris

Sjampinjongsuppe med sherry og villris

Knorr
0
Ingen stemmer til nå
20min
Ingredienser: 
100 g villris
2 Knorr Organic sjampinjongsuppe (a 570 ml)
250 g sjampinjonger
1 sjalottløk
10 g smør
0.5 dl sherry
Salt og nykvernet pepper
1 bunt bredbladet persille
Instruktion: 
En ferdigkjøpt sjampinjongsuppe smaker som hjemmelagd hvis du tilføyer friskt, lekkert fyll. Kok risen etter anvisningen på pakken. Varm sjampinjongsuppen langsomt i en gryte med tykk bunn. Rens sjampinjongene og tørk dem forsiktig i et håndkle. Skrell løken og hakk den fint. Stek løken lett i smør på en panne, uten at den får farge. Tilsett hele sjampinjonger og stek dem på høy varme i 5–8 minutter til de er godt stekt og gjennomvarme. Held sherry over sjampinjongene i pannen og la det koke i 3–4 minutter. Tilsett salt og pepper. Skyll persillen og hakk den grovt med en kokkekniv på et skjærebrett. Servering: Fordel suppen i porsjonsskåler/dype tallerkener. Bland den kokte risen, de stekte sjampinjongene og persillen sammen i en skål, og legg en stor skje av blandingen i hver suppeporsjon.
Dela

11 kommentarer

Marie I. Fredin

Hørtes spennede ut :-)
tor, 2014-05-15 21:59
0

sarahj0607

nam
lør, 2014-05-17 13:59
0

Bernt J. Rosendahl

Ser meget bra ut :-)
lør, 2014-05-17 15:47
0

mimmi

mums
man, 2015-01-05 09:17
0

mimmi

skal testes
lør, 2015-01-24 23:39
0

mimmi

smakte godt
fre, 2015-02-13 04:56
0

bbqhost

utsökt! ska testas!
man, 2015-09-28 08:45
0

superuser

Mums
man, 2015-09-28 11:01
0

IrenH

Gott
man, 2015-09-28 19:54
0

maggan196

gott
tir, 2015-12-29 05:32
0

Simon Pössl

Gott
tir, 2015-12-29 09:08
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten