Oksekjøtt med sjampinjonger og soltørkede tomater

Oksekjøtt med sjampinjonger og soltørkede tomater

Knorr
0
Ingen stemmer til nå

Sjampinjonger, soltørkede tomater og oksekjøtt med sterk aromatisk Knorr Buljong, smaker fantastisk servert sammen med nudler eller ris. Sett i gang!

90min
Ingredienser: 
800 g oksekjøtt
1 middels stor løk
400 g sjampinjonger, hvite eller brune
2 ss hvetemel
1 Knott Kjøttbuljongterning eller Fond “Du Chef”
125 g soltørkede tomater
1 ss rosmarin
Instruktion: 
1. Sett ovnen på 170 °C. Skjær kjøttet opp i passe store stykker og dryss hvetemel over dem. Hakk løken, tomatene og del sjampinjongene i 4.
2. Varm margarinen i stekepannen, og stek oksekjøttet i porsjoner til alt er brunet. Flytt kjøttet til en ildfast form med lokk, eller til en gryte.
3. Fres løken i stekepannen til den er blank. Tilsett 500 ml vann og Knorr buljong og kok opp. Tilsett sjampinjonger.
4. Du kan nå enten tilberede retten på komfyren på middels varme i 1 ½ time, eller sette det med lokk i stekeovnen ved 170 °C i 2 timer.
5. Tilsett finhakket rosmarin og tomater når det er ca. 15 min. igjen, til kjøttet er mørt.

Tips 1. En god oksekjøttgryte varer lenge. Bruk mer fettholdig kjøtt for å få en herlig smak og aroma.
Dela

7 kommentarer

Stella

gott
tor, 2015-10-01 14:28
0

bbqhost

wow, vilket härligt recept!
tor, 2015-10-01 18:43
0

maggan196

gott
søn, 2015-12-06 09:47
0

Simon Pössl

Gott det ser ut
søn, 2015-12-06 10:54
0

Roya

mums.
ons, 2016-01-27 22:26
0

IrenH

Gott
tor, 2016-01-28 09:27
0

Simon Pössl

mums
ons, 2016-02-24 20:09
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten