Laksefilét med pestosaus

Laksefilét med pestosaus

Knorr
0
Ingen stemmer til nå
Ingredienser: 
300 g perlebygg
1 Knorr Grønnsaks- eller Hønsebuljongterning
250 g ferske asparges – grønne eller hvite
1 paprika
1 løk
4 laksefiléter uten skinn (ca. 600 g)
2 sitroner
2.5 dl matfløte
Nykvernet pepper
1 ss god basilikum-pesto
Basilikumblader
Instruktion: 
1. Kok perlebygg som beskrevet på posen og tilsett ½ buljongterning i vannet i stedet for salt.
2. Skjær asparges i avlange skiver på skrå.
3. Skjær paprika og løk i terninger.
4. Del sitronene i to.
5. Stek laksefilétene i en stor panne sammen med de halve sitronene.
6. Ta laksen og sitronene ut av pannen når de er ferdigstekte, og dekk dem med aluminiumsfolie så de holder seg varme. Stek asparges, paprika og løk i pannen i 1-2 min. og ved dem inn i perlebyggen.
7. Kok pannen av med matfløte tilsatt ½ buljongterning, og smak til med pesto og pepper. Anrett perlebygg med laks, stekte sitroner og pestosaus, pynt med basilikumblader.
Dela

3 kommentarer

mimmi

mums
tir, 2015-08-04 12:26
0

Rock_on

Yammo!
ons, 2015-08-05 00:15
0

Rock_on

Det här var gott!
tor, 2015-08-20 11:46
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten