Kantarell- og soppsuppe

Kantarell- og soppsuppe

Knorr
0
Ingen stemmer til nå
Ingredienser: 
2 Knorr Organic soppsuppe
200 g kantareller (eller valgfri blandingssopp), skylte og eventuelt delte
1 gul løk, hakket
1 hvitløksfedd, revet eller finhakket
2 ss olivenolje
1 dl hvitvin eller matlagingsvin
1 klatt crème fraiche
Smak til med chilipepper og salt
150 g blåmuggost
Instruktion: 
Fres løk og hvitløk i olivenolje. Tilsett soppen og brun til all væsken har forsvunnet. Slå over Knorr soppsuppe og vinen og la det koke i 2-3 minutter. Rør inn crème fraîche, kok opp og smak til med salt og pepper. Server suppen i dype tallerkener og smuldre over blåmuggosten.
Dela

7 kommentarer

mimmi

mums
fre, 2015-01-09 14:24
0

mimmi

skal testes
fre, 2015-01-30 05:13
0

mimmi

det smakade bra
man, 2015-02-16 07:01
0

bbqhost

kantareller är alltid gott!
man, 2015-09-28 08:42
0

Flowerpower94

Ser gott ut!
man, 2015-09-28 20:02
0

superuser

Nam
tir, 2015-09-29 14:03
0

maggan196

gott med svamp
tor, 2015-10-22 09:38
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten