Hvitløksmarinerte reker

Hvitløksmarinerte reker

Knorr
0
Ingen stemmer til nå
10min
Ingredienser: 
1 lime (Saft av)
2 hvitløk, knust og hakket
En liten bit frisk ingefær, finrevet
1 ss soyaolje
Olivenolje
Tabasco etter smak
salt
pepper
Frosne tigerreker med skall (tinte)
Instruktion: 
Pill rekene, skjær dem opp i ryggen og fjern den svarte tarmen. Legg dem i en frysepose.
Pisk sammen limesaft, hvitløk, soyaolje, olivenolje og tabasco og ha det i posen sammen med rekene. Lukk posen godt igjen og la rekene marineres i 2–4 timer i kjøleskapet.
Sett rekene på spyd (hvis du bruker trespyd, må de ligge i kaldt vann i MINST ½ time før bruk), og krydre dem med salt og nykvernet pepper.
Grill rekene til de blir røde. Pass på å ikke grill dem for mye, da de fort blir seige.
Dela

8 kommentarer

Marie I. Fredin

Skal jaggu prøve denne :-)
lør, 2014-05-10 00:47
0

Bernt J. Rosendahl

Dette virket som en god rett :-)
man, 2014-05-12 09:27
0

mimmi

mums
søn, 2015-01-18 19:37
0

mimmi

skal testes
lør, 2015-02-07 10:16
0

Rock_on

Låter smarrigt
søn, 2015-07-19 12:10
0

maggan196

mumsigt
lør, 2015-09-26 11:50
0

IrenH

Gott
lør, 2015-09-26 14:42
0

Simon Pössl

Mumsigt
fre, 2016-01-01 08:52
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten