Hjemmelaget ravioli – ost- og kjøttfyll

Hjemmelaget ravioli – ost- og kjøttfyll

Knorr
0
Ingen stemmer til nå
60min
Ingredienser: 
Pasta
400 g pastamel (200 g hvetemel, 200 g durumhvetemel)
4 egg
1 ss salt
1 ts olivenolje
Kjøttfyll
100 g hakket kalvekjøtt
100 g hakket svinekjøtt
0.5 ss Knorr flytende grønnsaksbuljong
1 finhakket sjalottløk
0.5 finhakket gulrot
Rosmarin
Salt
Pepper
1 egg
God porsjon revet parmesanost
Litt muskatnøtt
Instruktion: 
Fyll: Lag en konsentrert (tørr) saus av kalvekjøtt, svinekjøtt, sjalottløk og gulrot.
Når sausen er blitt kald, blander du den med et egg, en god porsjon revet parmesan og litt revet muskatnøtt.
Fyllet er klart til å fordeles på pastaplatene.
Pasta: Form melet til en topp og lag et hull i midten som du knekker eggene i.
Tilsett olje og salt og pisk eggene langsomt sammen med en gaffel.
Pisk melet inn i deigen litt etter litt. Når deigen henger fast på gaffelen, elter du deigen med lett hånd til det blir en jevn, glatt og fast deig.
Dryss litt mel på bordet og la deigen hvile i 30 minutter med et rent kjøkkenhåndkle over.
Kjevle ut deigen til du har en tynn plate pasta. Deigen skal være nesten gjennomsiktig. Det er viktig at du ikke slutter å kjevle før deigen er tilstrekkelig tynn.
Når deigen er så tynn som du kan få den, skjærer du den i 8–10 cm brede strimler.
Fordel fyllet over med jevne mellomrom. Brett pastaen ved p trykke lett med fingrene mellom fyllet for å ”lime” raviolien sammen, før du skjærer ut hver enkelt ravioli.
Ravioli laget på denne måten skal bare koke i 3–4 minutter i lettsaltet vann.
Dela

6 kommentarer

mimmi

mums
fre, 2015-01-09 14:20
0

mimmi

skal testes
fre, 2015-01-30 05:11
0

mimmi

det smakade bra
man, 2015-02-16 07:00
0

katrine

Mums
man, 2015-03-16 20:45
0

maggan196

gott men låter lite petigt
tir, 2015-12-01 09:18
0

Rock_on

Gott
fre, 2015-12-04 02:24
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten