Helstekt svinefilet brasert med balsamicosaus og bulgursalat

Helstekt svinefilet brasert med balsamicosaus og bulgursalat

Knorr
0
Ingen stemmer til nå
Ingredienser: 
700 g svinefilet
nymalt svart pepper
1.5 dl vann
1 ss Knorr FOND stekt løk
Bulgursalat:
4 dl bulgur
1 ss Knorr FOND kylling
1 sharon (Kiwi kan også brukes)
50 g sukkererter
100 g tomater
5 reddiker
erteskudd
2 ss olivenolje
1 ss sitronsaft
Balsamicosaus:
1 gulrot
0.5 rødløk
1 pasternakk
0.3 rotselleri
0.5 dl råsukker
2 dl balsamicoeddik
2 dl rødvin
1 dl vann
3 ss Knorr FOND kalv
Flytende margarin til steking
Instruktion: 
Brun kjøttet gyllenbrunt. Ha på vann og løkbuljong. Hell kjøtt og væske over i en ildfast form, og braser på 100 °C til kjøttet har en innvendig temperatur på 70 °C. La fileten hvile i 5–10 minutter i folie. Krydre med pepper og kanskje litt salt.
Bulgursalat:
Kok burgur som anvist på pakken og tilsett 1 ss kyllingfond. Bland alle ingrediensene med olivenolje og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.
Balsamicosaus:
Fres rotfruktene til de får farge. Strø over råsukker, og la sukkeret få farge. Hell over vin, vann, balsamicoeddik og kalvefond. La det koke i 20–30 minutter.
Sil av sausen. Kok ned. Tilsett litt Maizena hvis du vil ha tjukkere saus. Smak til med salt og pepper.
Dela

11 kommentarer

Marie I. Fredin

Svinefilet er og blir bare veldig godt :-9
ons, 2014-05-14 10:21
0

mimmi

mums
man, 2015-01-19 09:35
0

mimmi

skal testes
søn, 2015-02-08 08:45
0

maggan196

mumsigt
ons, 2015-10-21 08:59
0

IrenH

Gott
ons, 2015-10-21 10:13
0

Stella

mums
tor, 2015-10-22 00:16
0

superuser

Mums
tor, 2015-10-22 08:20
0

Flowerpower94

Gott!
tor, 2015-10-22 17:30
0

Matmons

Mums
tor, 2015-10-22 23:18
0

bolle

Mums
tor, 2015-10-22 23:36
0

bbqhost

gott!
fre, 2016-01-29 13:04
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten