GRESSKARSUPPE MED KANELBAKT PÆRE

GRESSKARSUPPE MED KANELBAKT PÆRE

Frøken Larsen
0
Ingen stemmer til nå

Både gresskar og pære er en god kilde til kostfiber som motvirker ulike tarmsykdommer, forstoppelse og høyt blodtrykk. Kostfiber gir også økt metthetsfølelse og hjelper til å transportere skadelige stoffer ut av kroppen. Gresskar inneholder også en god del betakaroten (også kalt A-vitamin) som er bra for synet og motstandskraft mot infeksjoner og kreft samt hjelper kroppen i nydannelse og vedlikehold av hud og slimhinner.

Ingredienser: 
4 gr gresskar ,uten frø og skall
1 løk
olje
2 pærer
kanel
2 ss creme fraîche
5 dl grønnsaksbuljong
Instruktion: 
Kutt gresskar og løk i terninger, bland med litt olje og ha på et stekebrett kledd med bakepapir.
Del pærene i to, kutt av litt på undersiden for å stabilisere, smør på et tynt lag med olje og dryss på litt kanel.
Legg pærene på samme brett som gresskar og løk og stek i forvarmet ovn på 180 grader i 40 minutter.
Kjør gresskar, løk, creme fraîche og grønnsaksbuljong på blender til det blir helt smooth.
Tilsett 3 dl vann og gi det et oppkok mens du smaker til med salt og pepper.
Dela

8 kommentarer

Frøken Larsen

Det skal være 450 gr gresskar, ikke 4 gr!
tor, 2014-05-15 07:37
0

Andrine

Ser godt ut :)
lør, 2014-11-08 12:09
0

mimmi

mums
ons, 2015-01-07 09:05
0

mimmi

skal testes
tor, 2015-01-29 04:42
0

mimmi

smakte godt
søn, 2015-02-15 08:07
0

Rock_on

Låter gott. Och vilken fin bild!
man, 2015-07-13 02:35
0

maggan196

gott
tor, 2015-12-31 09:21
0

Simon Pössl

gott
ons, 2016-02-10 18:10
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten