Dampet laks med hvitvin og lime

Dampet laks med hvitvin og lime

Knorr
0
Ingen stemmer til nå
70min
Ingredienser: 
240 g ris, f.eks. basmati
1 terning Knorr Hønsebuljong
1 finhakket løk
1 ss flytende margarin
1.5 dl tørr hvitvin
400 g laksefilét
Skallet og saften av ½ lime
2.5 dl vann
2 ss finhakket dill
1 dl matfløte
Evt. litt Maizena lys sausejevner
Pepper
Instruktion: 
1. Kok risen sammen med buljongterningen. Fres finhakket løk i margarin til den er myk.
2. Legg laksen i gryten og tilsett hvitvin og revet limeskall. Damp laksen i ca. 5 min. Ta opp laksen og pakk den inn i aluminiumsfolie slik at den holder seg varm.
3. La vinen koke inn til det halve. Tilsett vann og buljong og la sausen småkoke 5-10 min. Smak til med pepper, limesaft og hakket dill, og rund den av med matfløten. Jevn gjerne sausen med Maizena sausejevner hvis du ønsker en litt tykkere saus.
Dela

1 kommentarer

maggan196

smaskigt
man, 2015-11-23 09:52
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten