Couscous med gresskar og oksekjøtt

Couscous med gresskar og oksekjøtt

Knorr
0
Ingen stemmer til nå

Gryterett med kanelgresskar og oksekjøtt smaker vidunderlig sammen med dampende couscous.

30min
Ingredienser: 
500 g oksekjøtt
750 g gresskar
1 løk
2 Knorr Fond “Du Chef”
2 ss margarin
2 ss tomatpuré
0.5 ts kanel
0.5 ts støtt koriander
150 g couscous
Instruktion: 
1. Skjær kjøttet opp i passe store munnfuller. Hakk løken. Skrell gresskaret, ta ut frøene, og skjær gresskar-innmaten i terninger.
2. Tilbered buljong av Knorr Fond “Du Chef” og 1 liter vann. Kok opp, og skru ned varmen og la det småkoke.
3. Varm 1 ss margarin i en gryte over middels varme. Tilsett kjøttet, og stek det. Rør stadig rundt til det er brunet - ca. 5 min. Legg kjøttet på en tallerken.
4. Hell resten av margarinen i gryten. Tilsett løk, gresskar, tomatpuré og krydder. Stek og rør rundt i ca. 3-4 min.
5. Tilsett buljong, kok opp, og skru ned varmen og la det småkoke over svak varme i ca. 8-10 min. til gresskarterningene er møre. Legg kjøttet tilbake i gryten og la det småkoke ytterligere 5 min.
6. I mellomtiden tilberedes couscous som anvist på emballasjen. Server retten sammen med couscousen.

Tips 1. Gi denne herlige gresskar-retten et ekstra piff med youghurt naturell, og en håndfull hakket frisk koriander.
Dela

14 kommentarer

maggan196

mumsigt
ons, 2015-10-14 19:51
0

Stella

gott
ons, 2015-10-14 22:49
0

superuser

Mums
ons, 2015-10-14 23:17
0

bolle

Mums
ons, 2015-10-14 23:23
0

bbqhost

Vad gott! måste testa!
fre, 2015-10-16 09:21
0

superuser

Mums
fre, 2015-10-16 20:14
0

bolle

Mums
fre, 2015-10-16 21:24
0

Flowerpower94

Mums
søn, 2015-10-25 13:10
0

bolle

Mums
man, 2015-10-26 22:52
0

superuser

Mums
tir, 2015-10-27 19:03
0

superuser

:-)
ons, 2015-10-28 21:17
0

bolle

Mums
ons, 2015-10-28 22:25
0

bolle

:-)
tor, 2015-10-29 22:40
0

Matmons

Mums
tor, 2015-10-29 22:48
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten