Cannelloni-bolognese med linser og ricotta

Cannelloni-bolognese med linser og ricotta

Knorr
0
Ingen stemmer til nå

Kunne du tenke deg en kjøttfri middag i dag, bør du prøve denne herlige oppskriften på canneloni fylt med linser og ricottost, bakt med en kraftig bolognesesaus.

50min
Ingredienser: 
1 pk. Knorr Spaghetti Bolognese
1 boks tomater, 400 g
1 boks linser, 400 g
1 mellomstor løk
2 fedd hvitløk
300 g cannelonipasta
500 g ricotta
100 g revet parmesan eller annen fast ost
1 håndfull frisk timian, stor
1 ss margarin
Instruktion: 
1. Sett ovnen på 200 °C. Tilbered sausen ved å blande Knorr Bolognese med tomater. Kok opp og la det småkoke i 5 min.
2. Hakk løk og knus hvitløken. Finhakk timian. Fres løk og hvitløk i margarin i 2-3 min. til det dufter. Tilsett linser og timian. Stekes i 3-4 min.
3. Bland ricotta godt sammen med linsene. Fyll canneloniene med linse-ricottablandingen.
4. Fordel 1/3 av bolognesesausen i bunnen av fatet. Dekk sausen med canneloni. Hell resten av sausen over. Drysses med parmesanost.
5. Stekes i ovnen i ca. 30 -35 minutter, eller til det bobler.

Tips 1. Canneloni er beregnet til å fylles. Fyll dem når de står i esken.
Tips 2. Dersom du ønsker å bruke tørre linser, må de kokes før du tilbereder denne oppskriften.
Dela

9 kommentarer

mimmi

mums
man, 2015-08-03 07:40
0

maggan196

det låter gott
ons, 2015-11-11 08:49
0

mimmi

mums
ons, 2015-11-11 10:37
0

Stella

mums
ons, 2015-11-11 22:39
0

Stella

:)
fre, 2015-11-13 01:45
0

Simon Pössl

gott
man, 2015-12-07 02:04
0

Rock_on

Gott
fre, 2015-12-11 08:34
0

Simon Pössl

Mums
fre, 2015-12-11 11:31
0

Simon Pössl

Gott
lør, 2015-12-12 10:17
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten