Asparges med røkt laks og egg

Asparges med røkt laks og egg

Knorr
0
Ingen stemmer til nå
Ingredienser: 
2 hardkokte egg
En bit purre
1 bunt grønn asparges
1 pose Knorr Hollandaisesaus med hvitvin (ferdigsaus)
250 g røkt laks i skiver
0.5 dl finhakket gressløk
Til servering:
1 lime i båter
Instruktion: 
Skrell og del eggene i små terninger. Vask og skjær purre i tynne ringer. Knekk av den nederste delen av aspargesstilken og skrell (ca. en tredjedel av lengden). Kok aspargesen i lettsaltet vann i ca. 5 minutter og la vannet renne av. Varm ferdigsausen i en kasserolle. Anrett apargesen på fire tallerkener sammen med laks, purre og egg. Hell varm saus over og pynt med gressløk. Serveres med limebåter.
Dela

3 kommentarer

mimmi

mums
søn, 2015-01-11 18:50
0

mimmi

skal testes
søn, 2015-02-01 10:29
0

mimmi

anbefaler dette
tir, 2015-02-10 04:52
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten