Andebryst med kantarellsaus

Andebryst med kantarellsaus

Knorr
0
Ingen stemmer til nå
50min
Ingredienser: 
2 stk. andebryst
1 pose Knorr kantarellsaus
25 g margarin
2 dl melk
1 dl vann
1 brokkoli
250 g grønne bønner
Salt og pepper
Instruktion: 
1. Snitt andbrystene med en skarp kniv, og krydre med salt og pepper.
2. Andebrystene stekes først i stekepannen med skinnsiden ned.
3. Når de er brune og sprø på skinnsiden, snus de og stekes på den andre siden.
4. Legg deretter andebrystene i en ildfast form, og stek dem i ovnen (160°C) i ca. 15 min.
5. Tilbered sausen som anvist på pakken.
6. Server med bønner, brokkoli og Knorr Kantarellsaus til.

Tips 1. Gi sausen et ostepiff med nyrevet parmesan.
Tips 2. Smak sausen til med litt whisky eller portvin etter smak.
Dela

12 kommentarer

mimmi

mums
man, 2015-08-03 07:38
0

Rock_on

Annorlunda
tir, 2015-08-11 21:24
0

Stella

gott
tor, 2015-10-01 14:26
0

bbqhost

vad lyxigt!
tor, 2015-10-01 18:45
0

maggan196

åh så läckert!
tor, 2015-10-29 09:50
0

Matilda Von Eriksson

älskar kantareller. =)
fre, 2015-10-30 11:42
0

Matmons

Mums
fre, 2015-10-30 22:10
0

superuser

Mums
lør, 2015-10-31 20:02
0

Matmons

Mums
lør, 2015-10-31 21:15
0

bolle

Mums
søn, 2015-11-01 22:08
0

Stella

mums
man, 2015-11-02 00:22
0

Stella

mums
man, 2015-11-02 00:22
0
X
Du må velge en handleliste.

Oppskriften er lagt til i handlelisten

Gå til handlelisten